Sarolta hercegnő és György herceg erről a reggeli szokásról soha nem mondanának le

A korukbeli gyerekekhez hasonlóan néha Sarolta hercegnő és György herceg viszonya sem felhőtlen. Bár alapvetően nagyon jó testvérek, alkalmanként olyan viták törnek ki köztük, hogy Vilmos hercegnek kell közbelépnie.

A walesi hercegi pár többször is kihangsúlyozta, hogy szeretnék a lehető legnormálisabb gyermekkort biztosítani a gyermekeiknek, amennyire ez a brit királyi család tagjaiként lehetséges.

A walesi hercegi pár az otthonukban is igyekeznek olyan hangulatot teremteni, mint egy átlagos családban, és a szokásaikat is ennek megfelelően alakították ki. Ennek eredményeként bizonyos rituálékról ma már a gyerekek biztosan nem mondanának le.

Sarolta hercegnő és György herceg erre vágyik minden reggel

Vilmos herceg egy korábbi interjúban elárulta, hogy Sarolta hercegnő és György herceg tőle örökölték a zene iránti szenvedélyüket. Ízlésük azonban nagyon eltérő, és ebből esetenként konfliktus szokott kialakulni.

Reggelente a gyerekek imádnak zenét hallgatni, ez a szokásukká vált. Abban viszont nehezen egyeznek meg, hogy mi szóljon: míg Sarolta hercegnő imádja Shakira dalait, addig György herceg inkább az AC/DC számait kedveli. Ilyenkor pedig a szülőknek kell közbeavatkozniuk. A 41 éves herceg erről így nyilatkozott:

Meglepődtem, hogy a gyerekeim ilyen mértékben örökölték a családom zene iránti szeretetét. Minden reggel hatalmas harc folyik Sarolta és György között, hogy melyik dalt hallgassuk.

Vilmos herceg azt a taktikát választotta, hogy az egyik nap György herceg, a másik nap pedig Sarolta hercegnő választhat dalt, így mindkettőjük vágya teljesül.

A trónörökös azt is kihangsúlyozta, hogy nagyon büszke gyermekei zenei ízlésére, örömmel tölti el, hogy mindannyian lelkesednek a különböző műfajok iránt, és imádja nézni, ahogyan táncolnak és énekelnek szinte bármilyen dallamra.

Elolvasom a cikket