Harry herceg ismét hazudott

Harry saját magát hozta kellemetlen helyzetbe amerikai vízumával kapcsolatban egy szakértő szerint, miután hazudott drogügyleteiről Tartalék című könyvében és talán a vízumkérelemnél is, amely megkapásához külön eljárásban részesülhetett. Az amerikai vízumkérelemnél ugyanis megkérdezik, használt-e a valaki a múltban tudatmódosító szereket. Épp ezért Jennie Bond szakértő szerint nem tudni, hogy Harry a Tartalékban hazudott-e arról, hogy régen kokainozott, vagy pedig a vízumkérelemnél nem vallotta be az igazat.

Kellemetlen a helyzet Harry számára. Három opció létezik: egy, hazudott a kérelem során, kettő, hazudott a könyvében, három, különleges eljárásban részesült az amerikai hatóságok által. Akárhogy is, mindegyik kínos a hercegre nézve

– közölte a szakértő, aki királyi tudósítóként dolgozott 14 évet.

Remélem nem tettek kivételt vele csak azért, mert herceg

– tette hozzá. Jennie ennek ellenére reméli, hogy Diana és Károly fiatalabbik fia boldogan, szerelemmel telve élheti mindennapjait Meghan mellett az Egyesült Államokban, miután 2020-ban hátrahagyták a királyi családot.

Harry a hivatalos lakcímváltoztatását még 2023-ban igényelte, miután apja elvette tőle angliai otthonát, a Frogmore Cottege-t. Ez pedig annak a jele lehet, hogy a herceg ezzel jelezni akarta, túllépett már a királyi családon. Ha ez így is van, Harry még mindig britnek érzi magát és nem amerikainak. Erről egy interjú során mesélt, még azelőtt, hogy hivatalos amerikai állampolgárságot kért – írja a Mirror.

Elolvasom a cikket