III. Károly király hiába könyörgött, Meghan Markle nem teljesíti a kívánságát

Harry herceg és Meghan Markle még mindig feszült viszonyt ápol a királyi családdal. Károly király betegsége után Sussex hercege meglátogatta az uralkodót, de ez hónapokkal ezelőtt volt, azóta nem utazott az Egyesült Királyságba. Harry herceg korábban elárulta, hálás minden időért, amelyet a családjával tölthet, és megpróbál annyiszor Angliába utazni, ahányszor csak lehetősége adódik rá.

Az információk szerint Harry herceg az Invictus Games miatt májusban az Egyesült Királyságba látogathat, de Meghan Markle és a gyerekek nem tartanak vele. Állítólag a kiemelt biztonság hiánya miatt nem szeretnének. A hírek szerint Károly király viszont nagyon örülne neki, ha láthatná az unokáit – erről beszélt Charlotte Griffiths királyi kommentátor a TalkTV-n.

„Még ha Harry jön is, nem tudok elképzelni egy olyan világot, amelyben Meghan eljön a gyerekekkel, ez nagyon szomorú” – a szakértő hozzátette, hogy a biztonság csak az egyik tényező, a másik, hogy Meghan sosem rajongott a vidéki királyi életért. Balmoralban nyáron is hűvös a levegő, amelyet a hercegné nem túlzottan szeret.

A PageSixnek nyilatkozott a királyi család egyik bennfentese, elárulta, Károly király nagyon szeretne találkozni az unokáival.

„Látom, hogy Károly kétségbeesetten szeretné látni a gyerekeket, és így kiterjeszthet a béke olajágát Meghanre és Harryre. Lehet, hogy úgy döntött, hogy az élet túl rövid. Balmoral valóban a tökéletes, pihentető hely egy találkozáshoz. Ha meghívót küld, akkor Harrynek és Meghannek minden bizonnyal bele kellene egyeznie a látogatásba.”

Elolvasom a cikket