Sarolta hercegnő szokatlan karriert futhat be

Sarolta hercegnő nem csupán szeret sportolni. Most nagyon úgy tűnik, akár professzionálisan is űzheti a kedvencét.

Sarolta hercegnő a szüleire ütött: az ifjú előkelőség is ugyanúgy rajong a sportokért, akárcsak Katalin hercegné és Vilmos herceg. Kipróbálta már a rögbit, de a gimnasztika is nagy szerelme. Sarolta hercegnő imádja a mozgást, még az sem kizárt, hogy élsportolóként tölti majd felnőtt évei egy részét.

A kislány imádja a tornát, és a tenisz is közel áll a szívéhez, ám meglepő módon a labdarúgásban is kiemelkedően tehetségesnek tűnik.

Nem is olyan rég a kapuban próbálta ki magát, és az edzők egyöntetűen azt közölték Vilmos herceggel, hogy a lánya akár a futball következő nagy sztárja is lehet, hihetetlenül jó érzéke van ugyanis a védéshez a királyi család ifjú tagjának.

Ugyan nem a fiatal hercegnő lenne az első királyi családtag, aki versenyszerűen sportol, mivel a windsori család több professzionális lovast és olimpikont is sorai között tudhatott az idők során. Azonban egyikük sem futballozott versenyszerűen, Sarolta hercegnő lehet az első.

Sarolta hercegnő jövő héten lesz kilencéves, úgyhogy valószínűleg rövid időn belül eldől majd, hogy a palota, valamint a szülei engedik-e, hogy a sportban teljesedjen ki, vagy valamilyen más foglalkozást képzeltek el a lányuknak.

Elolvasom a cikket