Vilmos herceg bocsánatkérésre kényszerült Katalin hercegné miatt

A walesi herceg már ismét tesz látogatásokat, csütörtökön a Sandwellben található St. Michael’s Church of England High Schoolban járt, ahol beszélgetett a tanárokkal és a gyerekekkel is. A látogatást azzal kezdte, hogy elmondta, Katalin hercegné elnézést kér, és nagyon sajnálja, hogy nem lehet ott.

„Szeretett volna itt lenni” – mondta Vilmos herceg.

A látogatás során Vilmos herceg beszélgetett a gyerekekkel, még azt is elárulta, hogy szokott viccet mesélni otthon. Sarolta hercegné például kifejezetten szereti az apukás vicceket, sokat nevet rajtuk.

A walesi herceg a gyerekkel együtt beült egy előadásra, amelynek a témája a mentális egészség volt. Szeretnének leszámolni azzal a sztereotípiával, hogy csak a lányok sírnak, a fiúk pedig dühösek lesznek, ha valami negatív dolog éri őket.

Katalin hercegné és Vilmos herceg már régóta dolgozik azon, hogy felhívják a mentális egészség fontosságára a figyelmet az Egyesült Királyságban. Mindkettőjük számára kiemelt projektnek számít, ahogyan a gyerekek fejlődése, nevelése is. A walesi hercegné 2023-ben indította el a legújabb projektjét, amely a gyermekek korai fejlődési szakaszára koncentrál.

Elolvasom a cikket