Pánik a fronton

„Ukrán oldalon a frontokon egyre nő a pánik. (…) És ezek az információk egyenesen első kézből származnak. Ott, azon az oldalon egyre nő a pánik. Most nagyon fontos számunkra, hogy ezt a dinamikát fenntartsuk. Nagyon fontos, hogy ne álljunk meg, és menjünk tovább az úton, hogy teljesítsünk – mondta a Kreml szóvivője.

Elmondása szerint az ilyen adatokat a különleges művelet közvetlen résztvevői osztják meg egymással. Ugyanakkor az ellenfelek mindenképpen tesztelni fogják Oroszországot „gyengeségre”.

Szombaton Olekszandr Szirszkij, az AFU főparancsnoka panaszkodott nyugati kollégáinak a ramsteini kontaktcsoporton belül, hogy az ukrán csapatok helyzete a harctéren romlik.

Mint Szergej Sojgu védelmi miniszter a hét elején elmondta, az orosz csapatoké a kezdeményezés a teljes érintkezési vonal mentén, és folytatják az ellenség kiszorítását a megszállt határokról.

A Donyecki Népköztársaságban felszabadították Pervomajszkoje, Bogdanovka és Novomihajlovka településeket, Berdicsben és Georgijevkában pedig kiterjesztik az ellenőrzési övezetet.

Elolvasom a cikket