Kiderült a brit királyi család tagjainak korábbi polgári foglalkozása

A Buckingham-palota szabályai miatt a brit királyi család tagjaként természetesen különleges módon zajlanak a hétköznapok, de ez nem azt jelenti, hogy a családtagoknak fogalmuk sincs arról, milyen érzés megdolgozni a megélhetésükért – írja az elle.hu.

Sokan közülük – különösen akik nem beleszülettek, hanem házasság révén váltak a család tagjaivá – korábban átlagos polgári foglalkozásokban is kipróbálták magukat, és kifejezetten szerették a munkájukat.

Néhányan meglepő helyen dolgoztak, de a gondolkodásmódjukra komoly hatást gyakoroltak a tapasztalataik.

A királyi család tagjai meglepő helyeken dolgoztak

Vilmos herceg ma már trónörökösként lát el fontos feladatokat, de korábban teljes munkaidőben a légi mentőknél dolgozott pilótaként. Hosszú, kimerítő műszakok során mentettek életeket a társaival, és bár csak két évig töltötte be a pozíciót, de a herceg a mai napig szívesen emlékszik vissza erre az időszakra.

Felesége, Katalin hercegné több helyen is dolgozott, mielőtt összekötötte az életét Vilmos herceggel. Ezek között szerepelt szülei cége is, amely különböző partikellékeket forgalmazott. A hercegné egy fontos pozíciót töltött be: ő fotózta a termékeket, katalógusokat készített és a marketingfeladatokba is besegített.

Zsófia hercegné sikeres PR-karriert futott be, mielőtt hozzáment volna Eduard herceghez, sőt rövid ideig még egy bárban is dolgozott, Meghan Markle, Harry herceg felesége pedig színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt férjhez ment volna a sussexi herceghez.

Beatrix hercegnő és Eugénia hercegnő születésük óta a királyi család tagjai, ám tanulmányaikat követően ők is dolgozni kezdtek. Beatrix hercegnő értékesítési asszisztensként is kipróbálta magát, de gyakornokként is dolgozott a Sony Picturesnél. Testvére, Eugénia hercegnő a diplomaszerzés után az Egyesült Államokba költözött és egy online aukciós cégnél helyezkedett el, ám ma már főállású édesanyaként éli mindennapjait.

Elolvasom a cikket