Nem elég, hogy megcsalták, le is tartóztatták

A férfit megszállottnak minősítették a bíróságon és elítélték, mert üldözőbe vette a feleségét, miután tudomást szerzett róla, hogy szeretője van.

A férfi lehallgatta a nő telefonbeszélgetéseit és nyomkövetőt helyezett neje kocsijára.

Egy alkalommal, még 2021 februárjában követni kezdte. Miután egy parkolóba értek odaosont az autója ablakához és a telefonjával levideózta, mikor épp a kollégájával szexelt.

A kétgyermekes apát a liverpooli koronabíróság esküdtszéke a múlt hónapban bűnösnek találta, amiért lehallgatta feleségét és nyomkövetőt helyezett a kocsijára.

Objektum doboz

A férfit két év börtönbüntetésre ítélték, majd nem sokkal később módosítottak az ítéleten, az idős szüleire és a legfiatalabb fiára való tekintettel felmentették. Végül 200 óra közmunkát és 20 óra rehabilitációs kezelést szabtak ki rá – írja a Sky News.

A férfi és a nő hat évig élt párkapcsolatban, 2018-ban házasodtak össze, miután a Merseyside-i rendőrségen megismerkedtek. A nő is rendőr volt. A feleség két évvel később elköltözött otthonról és összejött egy másik rendőrrel.

A megcsalt férj azt állította a bíróságon, hogy csak kézzel fogható bizonyítékot akart szerezni, hogy bebizonyítsa, hogy két szolgálatot teljesítő tiszt nem megfelelő magatartást tanúsított a COVID-zárlat alatt.

A bíróság szerint a férfi csak le akarta járatni a kollégáját és eluralkodott rajta a féltékenység. Korábban arról is szó volt, hogy verekedni kezdtek a kollégájával, miután az észrevette, hogy videózza őket. A The Sun szerint a dühös férj egy fáklyával támadt a férfira. A nő azóta elvált a férjétől. A férfi megszállottságára és a nő félelmére való tekintettel hét évre eltiltották tőle a volt férjét és lakhelyelhagyási tilalmat is kapott.

A házastársak féltékenységből adódó titkos megfigyelése nem ritka dolog, azonban egyre több eszközt lehet felhasználni arra, hogy valakit lebuktassunk.

Egy TikTokra videókat feltöltő volt feleség mesélte el a követőinek nemrég, hogy az elsősorban a futás követésére használt, de közösségi hálózatként is működő Strava fitneszappon keresztül buktatta le a hűtlen férjét. A TikTokos videó alatti kommentekben mások is azzal álltak elő, hogy hasonló jelleggel derült fény a házastársaik hűtlenségére: volt akit a Venmo pénzügyi app, mást az Airbnb-s vendéglátójának értékelése buktatott le.

Elolvasom a cikket