Harry herceg és Meghan Markle terveit „átlátja” a nyilvánosság

Harry herceg és Meghan Markle közelgő nigériai útja visszafelé sülhet el, mivel a brit közvélemény „átlátja” a terveiket – állítja egy királyi szerző – olvasható az express.co.uk.

Phil Dampier, a Sky News ausztrál hírcsatornának nyilatkozó királyi író úgy véli, Harry és Meghan az afrikai látogatásukkal többet ártanak, mint használnak, mert így összezavarják a közvéleményt.

„Az emberek nem tudják, mi a helyzet a világgal: „Ironikus, hogy a néhai királynő azt akarta, hogy Harry és Meghan nagykövetei legyenek az egész Nemzetközösségben, és terjesszék a jóakaratot a mintegy ötven nemzet között, de ők nem királyi családtagokként akarták ezt tenni.”

A királyi szakértő hozzátette: „Valójában egy rivális udvart próbálnak létrehozni, a saját királyi roadshow-jukat, és szerintem az emberek átlátnak ezen.”

A Védelmi Főparancsnokság (DHQ) elárulta, hogy Sussexék májusban Nigériába utaznak. Látogatásuk során találkoznak majd a szolgálat tagjaival, és részt vesznek egy sor kulturális tevékenységen.

Harry herceg először a jövő héten látogat az Egyesült Királyságba az Invictus Games 10. évfordulója alkalmából – ez egy sportesemény a sérült és beteg katonák és veteránok számára. Május 8-án részt vesz a londoni Szent Pál-székesegyházban tartandó hálaadó istentiszteleten, ahol várhatóan felolvasást tart.

Elolvasom a cikket