Károly király maga írja le valódi egészségi állapotát

A brit uralkodó barátai szerint a levelekből kiderül, hogy „kissé megviselt az egészsége”, de az is, hogy „elszánt”, hogy legyőzze a betegséget.

A király egyik barátja azt mondta: „A király elszánt, nem akarja hogy állapota lelassítsa, és nem áll szándékában programjait megváltoztatni – számol be a The Times.

A királyi naptár egyre jobban megtelik – az uralkodó állítólag június 6-án Normandiába akar utazni, hogy megemlékezzen a D-napi partraszállás 80. évfordulójáról.

Vilmos herceg azonban aggódik „munkamániás” apja tempója miatt. Egy, a herceghez közel álló forrás szerint: Tudja, hogy az apja imádja a munkát, de aggódik érte – számol be a The Times.

Károly király „izgatott”, hogy visszatérhet a nyilvánosság elé, árulta el a királynő a múlt héten, és hozzátette, hogy próbálta visszafogni őt a rákos kezelése alatt.

A jövő héten a hírek szerint Harry herceg meglátogatja édesapját, hogy részt vegyen a május 8-án, szerdán a Szent Pál katedrálisban az Invictus Játékok 10. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

A Mirrornak nyilatkozva egy belső forrás azt mondta: „Harry többször is rendszeresen tartotta a kapcsolatot az apjával. Különösen aggódott érte”.

Elolvasom a cikket