Édesanyja bántalmazásával vádolták meg Nicolas Cage fiát

Nicolas Cage fiát, Weston Cage-et gyanúsítottként nevezték meg az édesanyját, Christina Fultont érintő testi sértés ügyében – ezt állítják legalábbis a rendőrségi források – olvasható a Life.hu oldalán.

Az incidens egy hete történt, ekkor a fiú édesanyja, Christina Fulton házában tartózkodott. Állítólag vitatkozni kezdtek, ez pedig dulakodásba torkollott. Mentőt is küldtek a nő lakásához, de kórházba végül senkit nem szállítottak.

Ennek ellenére az anya állapota elég komoly volt ahhoz, hogy a rendőrök most lehetséges bántalmazás miatt nyomozzanak. Letartóztatás még nem történt, Weston Cage elhagyta a helyszínt, mielőtt kiértek volna. Sajtóértesülések szerint Christina azért találkozott fiával, mert Weston éppen egy érzelmi krízisen ment át, meg akarta vigasztalni. Az anya cáfolja, hogy veszekedtek volna, és kérte, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét.

A nőt vasárnap hatalmas zúzódásokkal az arcán kapták lencsevégre a lesifotósok: a bal szeme alatt véraláfutás látható. Westonnak és édesanyjának az elmúlt években meglehetősen viharos volt a kapcsolata.

Elolvasom a cikket