Megsértették Meghan Markle-t

A New Yorkban található Metropolitan Museum divatért felelős részlege minden évben hatalmas gálát rendez, amely az egyik legfontosabb divatesemény az Egyesült Államokban, és az illusztris vendégek között Meghan Markle is kívánatos személy lenne – olvasható az Elle.hu oldalán.

Ő azonban idén sem vesz részt az eseményen, amelyet sokan furcsának tartanak, hiszen a színészek, zenészek és más hírességek közül rengetegen hiányolják – annál is inkább, mert köztudott, hogy a divat mennyire fontos számára is.

Most fény derült arra, miért hagyta ki az eseményt, és sokakat meglepett, mi áll a háttérben.

Meghan Markle ezért nem hajlandó részt venni a Met-gálán

2019-ben a gála házigazdája, Anna Wintour, akit a legtöbben a neves divatmagazin, a Vogue főszerkesztőjeként ismernek, kifejtette, hogy nagyon örülne, ha Meghan Markle is feltűnne az eseményen, nem is akárkivel.

„Szeretném, ha Meghan Markle és Katalin hercegné együtt érkezne. Ők lennének az álomvendégek. Otthon is hagyhatnák a férjeiket, őket szeretném itt látni.”

Akkoriban még nem került nyilvánosságra, hogy a két hercegné viszonya meglehetősen feszült. Erre később derült fény, miután a sussexi hercegi pár egy ominózus interjút adott Oprah Winfrey-nek, Harry herceg pedig kiadta Spare című memoárkötetét.

A bennfentesek szerint Meghan Markle nagyon felháborodott és megsértődött azon, hogy Harry herceg nélkül hívnák meg az eseményre, így az idei évben sem kívánt megjelenni a vendégek között, amit sokan nagyon sajnálnak.

Elolvasom a cikket