Megtalálták a legegészségesebb uzsonnát

Tény, hogy a reggeli és az ebéd közötti időintervallum meglehetősen hosszú. Néhány órán keresztül az ember könnyen megéhezhet. Ez pedig tele van „feszültséggel”. És ha mégis sikerül kivárni, akkor lehetséges, hogy az ebéd túl kalóriadús lesz – írta a Sports.kz a Belnovosti.byra hivatkozva.

Szerencsére van egy apró trükk, aminek köszönhetően minimális lesz a túlevés kockázata.

Van egy biztonságos nassolnivaló: az alakra nézve biztonságos, ugyanakkor tökéletesen csillapítja az éhségérzetet.

Mit együnk a reggeli és az ebéd között

Éhes a reggeli étkezés után, és még messze van az ebéd? Akkor egyen egy kis marék diót.

Egy ilyen étkezés jóllakatja és visszaadja az energiát, és biztosítja a hasznos összetevők bevitelét a szervezetbe.

Ugyanakkor nem valószínű, hogy plusz súlyfelesleg jelenik meg a hatására. Igen, a diófélék meglehetősen kalóriadúsak, de mérsékelt és időben történő felhasználás esetén biztonságosak az alak számára.

Érdemes különös figyelmet fordítani az „időben” szóra. A dió, mandula, mogyoró, kesudió a nap első felében jól jön. Az ilyen ételeket nem szabad az esti órákban fogyasztani.

Elolvasom a cikket