Ez várhat Harry hercegre

A mesterséges intelligencia segítségével próbálták kitalálni, mi vár a királyi családra a következő évtizedekben, és úgy tűnik, mindannyiuk életében lesznek bőven változások és fordulatok – olvasható a life.hu oldalán.

Harry herceg sorsának alakulása érdekes, hiszen most nincs szoros kapcsolatban a családjával, de a spekulációk szerint a tékozló fiú visszatér majd, miután a Meghannal való kapcsolata nem a tervezettek szerint alakul…

Mint kiderült, a mesterséges intelligenciát felhasználva az egész királyi család sorsát megpróbálták megjósolni: ez alapján Katalin hercegné anyakirályné lesz, míg Vilmos egy váratlan döntést hoz a trónnal kapcsolatban, de György herceg jövője is érdekes fordulatokat tartogat. Harry herceg pedig visszatér a királyi családba, ugyanis a Meghan Markle-lel való kapcsolata zátonyra fut.

Az elképzelés szerint Harry és Meghan elválnak egymástól, a hercegné pedig hozzámegy egy amerikai szenátorhoz, akiből később elnök lesz. A herceg az Egyesült Királyságba visszatérve napjait főként a gloucestershire-i Highgrove House kertjének gondozásával tölti majd. A leendő Harry herceg megöregedve úgy néz ki, mint apja fiatalabb változata, csak valamivel több hajjal.

Elolvasom a cikket