Legutóbbi hivatalos programján Vilmos herceg meglepően viselkedett + VIDEÓ

Néhány hete azonban visszatért, és azóta teljes erőbedobással végzi a feladatait. A napokban Cornwallban tett látogatást a tengerparti életmentők klubjában. A helyszínen rengeteg fiatal volt jelen, akik kitörő örömmel fogadták a herceget, aki a néhai Erzsébet királynő halála után megörökölte a trónra lépő édesapjától a Cornwall hercege címet is.

Látogatása során a herceg nagyon közvetlenül viselkedett, amivel belopta magát a jelenlévők szívébe.

Vilmos herceg egy tengerparti játékban is részt vett.

A Fistral Beach egy közkedvelt helyszín a szörfözés szerelmeseinek körében, ahol rendszeresen rendeznek nemzetközi versenyeket és fesztiválokat is.

A herceg találkozott a Holywell Bay és a Newquay Surf életmentő klubok tagjaival, végignézte a gyakorlatozásaikat, köztük a szörfős bemutatókat, valamint az újraélesztési gyakorlatokat is.

Látogatása kifejezetten jó hangulatban telt, olyannyira, hogy amikor néhány tinédzser strandröplabdázni hívta, elegáns öltözéke ellenére szívesen beállt egy rögtönzött meccs erejéig, hogy bemutassa a sportképességeit, amivel mindenkit megnevettetett.

Objektum doboz

A jelenlévőket felvillanyozta a herceg jelenléte, aki a látogatás alatt szívesen beszélgetett a fiatalokkal, és egy kisfiú kedvéért még egy fontos szabályt is megszegett. A királyi család tagjainak tilos autogramot adniuk, azonban amikor a kisfiú arra kérte a herceget, hogy írja alá a kezén lévő gipszet, a herceg mosolyogva tett eleget a kérésnek, bár megjegyezte, hogy ezt nem lenne szabad megtennie.

A herceget láthatóan feldobta, hogy fiatalokkal találkozhat, és néhány órával később jó hangulatban távozott a tengerparti látogatásról.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket