Vilmos herceg viselkedése így változott meg Katalin hercegné rákdiagnózisa óta

A walesi herceg azóta visszatért a feladatai ellátásához, ám számos kihívással kell megküzdenie, hiszen nemcsak felesége, hanem édesapja, Károly király is daganatos betegséggel küzd.

Érzelmi támogatást nyújt beteg családtagjainak és három gyermekének, György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek is, ám ő maga is kemény küzdelmeket folytat ebben a helyzetben.

Vilmos herceg számára a család a legfontosabb.

Bár korábban is többször egyértelművé tette, hogy családja jólléte áll az első helyen az életében, de Vilmos herceg most még inkább hozzátartozóira és a családi élet biztonságára koncentrál.

Egy közeli barátja így mesélt róla: Nem számít, hogy valaki herceg-e vagy sem, mindenkit megviselne, ha az édesapját és a feleségét daganatos betegséggel kezelnék.

Egy másik közeli forrás úgy véli, hogy a bár a herceg korábban szeretett mindent saját maga megoldani, de a jelenlegi helyzetben sokkal gyakrabban támaszkodik a szűk családra, ám az is tény, hogy másokat nem enged igazán közel magához.

Kamilla királynétól, valamint Katalin hercegné szüleitől is több támogatást fogad el, és ugyan édesapjával korábban is jó viszonyt ápolt, ám a diagnózisa óta vele is sokkal több időt tölt együtt.

Eközben Katalin hercegnét igyekszik mindenben támogatni, a gyereknevelési feladatok nagy részét is átvállalta, hogy felesége zavartalanul koncentrálhasson a gyógyulására.

Elolvasom a cikket