Djokovic összeesett! + VIDEÓ

A római salakpályás tenisztorna 7,87 millió euró összdíjazású férfi versenyében a világelső, 24-szeres Grand Slam-győztes Novak Djokovic péntek este a 2. fordulóban, a 64 között lépett először a pályára, és könnyedén 6:3, 6:1-re nyert a francia Corentin Moutet ellen. Ekkor még nem sejthette, hogy ezt a meccset nem úszta meg ennyivel…

A mérkőzés után Djokovic a játékoskijárónál autogramokat osztott, amikor fejen találta egy vizes palack. A szerb világleső megszédült, összeesett, és fél percig feküdt a földön, ezt követően szédelegve távozott.

Mindenkit sokkolt az eset, és először nem is lehetett tudni, hogy mi történt. Csak az volt egyértelmű, hogy egy súlyos palack találta el Djokovicot. S nem lehetett tudni, hogy szándékosan dobták-e meg.

Objektum doboz

Később azonban olyan felvételek is megjelentek a közösségi médiában, amelyekből kiderült, hogy mi történt. Az egyik szurkoló, aki ugyancsak autogramot szeretett volna kapni, áthajolt a korláton, a hátizsákjából kiesett egy vizes palack, és ez landolt Djokovic fején.

Objektum doboz

A történtek után a torna szervezőbizottsága szűkszavú közleményében azt tudatta, hogy Djokovic megkapta a szükséges orvosi ellátást, és visszatért a szállodájába. Az első hírek szerint a világelsőnek kisebb hányingere lett.

Éjfél után aztán Djokovic posztolt a közösségi oldalán, megköszönte az aggódó üzeneteket, ő is balesetről beszélt, amely után jeges borogatásra van szüksége, de jól van, és vasárnap újra ott lesz a pályán.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket