Bölcsőde épül 290 milliós kormányzati támogatásból

MH/MTI
2024. május 17. péntek. 20:22

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással – jelentette be a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.

Bölcsőde épül 290 milliós kormányzati támogatásból

Varga László polgármester, Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Karácsony Ádám, a Pest vármegyei közgyűlés alelnöke és Gödör István projektmenedzser (b-j) időkapszulát helyez el a mini bölcsőde építésének projektnyitó eseményén Perbálon 2024. május 17-én. 290 millió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Menczer Tamás, aki egyben Pest vármegye 2. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője, a beruházás projektnyitó eseményén jó hírnek nevezte, hogy „a válságok korában” egy bölcsőde építéséről lehet beszélni.

Megemlítette, hogy a perbáli szülők eddig Budakeszin helyezhették el gyermekeiket.

Az elmúlt években megduplázta a kormány a bölcsődei férőhelyek számát, a 2010-es 32 ezer helyett ma már 65 ezer a bölcsődei férőhely vehető igénybe – emelte ki Menczer Tamás.

Elolvasom a cikket