Ez György herceg kedvenc itala

Vilmos herceg és Katalin hercegné nyilvános látogatásokon rendszeresen mesélnek gyermekeikről. Többek között a zenei ízlésükről, vagy éppen arról, milyen ételeket szeretnek. Egy ilyen látogatás során árulta el a walesi hercegné, mi György herceg egyik kedvenc itala – írja az elle.hu.

Katalin hercegné szerepelt Roman Kemp mentális egészségről szóló dokumentumfilmjében, amely Katalin Shaping Us kezdeményezésének részeként jött létre. A közös munka miatt a walesi hercegné meglátogatta a családot, és kapott egy ajándékot. Roman szüleinek a kertjében található pár almafa, ezért elkezdtek házi almalevet készíteni. Ebből ajándékoztak pár üveggel a walesi hercegnének.

„Amikor legközelebb találkoztunk, azt mondta: „Istenem! Kérlek, mondj köszönetet anyukádnak, és szükségünk van még egy kis almalére, mert György a megszállottja. Állandóan azt mondja: „ Anya az almalevet akarom” – mesélte később Roman Kemp.

Arról is beszélt, hogy Katalin hercegnével minden találkozás nagyon kellemes volt. Teljesen hétköznapi módon viselkedett, például levette a cipőjét, amikor bement a házba.

Elolvasom a cikket