Meghan Markle-t „nem zavarja” a népszerűtlensége

A Ranker a hét elején adta ki a 2024 legnépszerűtlenebb hírességeit tartalmazó listát. A Ranker egy olyan weboldal, amely a szórakozással, márkákkal, sporttal, élelmiszerekkel és kultúrával kapcsolatos közvélemény-kutatásokat közöl – írja a Mirror.co.uk.

Legutóbbi felmérésük 394,5 ezer szavazatot gyűjtött be, 31,4 ezer szavazóval, ahol többek között James Corden, Meghan Markle, Harry herceg és Amber Heard is elég rosszul szerepelt. Sussexék a negyedik legnépszerűtlenebbek lettek az új szavazáson. Egy szakértő szerint azonban Meghant ez nem fogja zavarni.

„A briteknek mindössze négy százaléka fejezte ki nagyon pozitív érzéseit vele kapcsolatban, miközben az általános nettó népszerűségi mutatója mínusz 43-ra csökkent az április eleji, mínusz 38-ról.”

Majd elárulta: „Úgy vélem, Meghan könnyedén veszi majd a felmérés adatait. Nem vagyok benne biztos, hogy mennyire érdekli már, hogy a brit közvéleményt újra a maga oldalára állítsa.”

„Ő amerikai, és most ott van a családja, az élete, így inkább azzal fog foglalkozni, hogy növelje a népszerűségét a saját hazájában, és arra fog koncentrálni, hogy felépítse az amerikai márkáját, és hatalmas sikert arasson.”

Lynn folytatta: „Harry természetesen szeretné, ha a gyermekei kötődnének a brit örökséghez is. De elég csak megnézni a múlt heti nigériai látogatásukat, hogy tudjuk, ez nagy önbizalmat adott volna a párnak, mert abban az országban ünneplik őket, és a szemükben a turné nagy siker lett volna, és további látogatásokat is terveznek más országokba.”

„A pár nlmi kritikával is szembesült, ugyanis a királyi családi hivatalos körútjának részeként tűnhetett az útjuk, ami nem így van, ugyanis már nem dolgozó királyi családtagok. Ha a külföldi látogatásaik így folytatódnak, az valószínűleg súrlódásokat fog okozni III. Károly királlyal.”

Elolvasom a cikket