Csalódást okozott Harrynek III. Károly király

Ez sokakat meglepett, hiszen amikor év elején fény derült III. Károly király betegségére, az uralkodó maga értesítette a sussexi herceget a diagnózisáról, Harry herceg pedig azonnal repülőre ült, hogy találkozhasson az édesapjával – írja az Elle.hu.

A közvélemény azt várta, hogy III. Károly király és Harry herceg ismét találkozik majd, ám az uralkodó erre nem volt hajlandó, ami a sussexi herceget is rosszul érintette.

III. Károly király nehezen bocsát meg

A királyi szakértők szerint Harry herceget megdöbbentette, hogy édesapja elutasította őt a nagy nyilvánosság előtt.

Bár III. Károly király a zsúfolt napirendjére és az elfoglaltságaira hivatkozva nem fogadta Harry herceget, a bennfentesek szerint azonban a sussexi herceg számára még fájdalmasabb, hogy mindenki tudja, hogy ennek semmi köze a valódi okokhoz.

Számos teória terjedt el az elmaradt találkozóról, így Harry herceg szóvivőjének közleményt kellett kiadnia, amellyel a további találgatásoknak szeretettek volna véget vetni. Tom Quinn királyi szakértő szerint a herceg így reagált a helyzetre:

Mélyen megdöbbentette, hogy apja egy pillanatra sem volt hajlandó találkozni vele. Az elutasítás pedig különösen azért volt fájdalmas, mert a nagy nyilvánosság előtt zajlott.

Bár sokan reménykedtek egy szívmelengető apa-fiú találkozóban, mivel bizakodásra adott okot, hogy az uralkodó daganatos betegsége felülírta a konfliktusaikat, és hosszú idő után felvették a kapcsolatot, ám úgy tűnik, továbbra is feszült a viszonyuk.

Elolvasom a cikket