Vilmos herceg így akadályozta meg Károly király és Harry herceg találkozóját

MH
2024. május 20. hétfő. 9:29

Egy korábbi palotai tisztviselő állítja, hogy Vilmos herceg az, aki nehéz eset a királyi családban, és ő akadályozza a békülést Károly király és Harry herceg között. A bennfentes szerint a brit trónörökös egyszerűen nem képes békét kötni a fivérével az elmúlt évek botrányai után.

Vilmos volt az, aki gyakran a nehéz eset volt, és ő az, aki megakadályozza, hogy az apja rendesen kibéküljön Harryvel. Ez nem segít egy olyan időszakban, amikor az országot feldobná, ha újra együtt látná őket, ahogy a királyt is

– szólalt meg a névtelen informátor.

Egy másik bennfentes azonban azt nyilatkozta nemrég, hogy Károly egyértelmű üzenetet küldött, hogy nem szívesen tart olyan hivatalos, kvázi királyi eseményeket az Egyesült Királyságban, amelyek elvonják a figyelmet a monarchia üzenetéről és napirendjéről. Harry herceg az általa létrehozott Invictus Games évfordulója miatt volt Londonban néhány napig, és a királyi családból Károly királyt, Vilmos herceget és Katalin hercegnét is meghívta az eseményre, de egyikőjük sem jelent meg. Ez egy sportesemény, amelyet veteránok számára hoztak létre.

Károly király utoljára februárban találkozott a fiával, de csak néhány perc elejéig, amikor fény derült a rákdiagnózisára. Harry herceg az Egyesült Államokból utazott a hazájába, ám a brit uralkodó az egyik vidéki birtokára sietett, így nem sok idejük volt együtt.

Elolvasom a cikket