Csúcsforgalom: torlódások, terelések országszerte

Az M3-as autópálya bevezető szakaszán, Budapest határában, a 12-es km- nél lévő terelés előtt 7-km-es torlódás alakult ki. Az M4-es autóúton, a Budapest felé vezető oldalon, Üllő térségében, a 27-es km és a 30 -as km között 3 km-es torlódás alakult ki. Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Törökbálint térségében, a 14-es km-nél baleset történt, forgalomkorlátozásra kell számítani. A torlódás 3-4 km-es.

Erős a forgalom a Budapest környéki utakon. Torlódásra, megnövekedett menetidőre kell számítani: az M3-as autópálya budapesti bevezető szakaszánál kiépített terelés előtt, az M4-es autóúton, Üllő térségében, a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton, Leányfalu átkelési szakaszán, a 31-es főúton, Maglód közelében, az 51-es főúton, Dunaharaszti térségében, valamint a Csepel-sziget útjain.

Átadták a személygépkocsi forgalomnak az M6-os autópálya újabb szakaszát Bóly és Majs, azaz a 192-es km és a 205-ös km között. Az új autópálya-szakasz egyelőre matrica nélkül használható! Mivel az autópálya még nem használható a határig, emiatt a tranzit tehergépjárművek továbbra is az 56-os, illetve az 57-es főúton közlekedhetnek Horvátország felé.

A magyar–szlovén határszakaszon, Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötő utat (7458-as jelű út) a szlovén határátkelőnél lezárták, a határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért érdemes felkeresni a rendőrség honlapját.

Elolvasom a cikket