Bennfentesek szerint végleg vége Bennifernek

Bennfentesek szerint az 51 éves Affleck kész véget vetni kétéves házasságának. Lapinformációk szerint Ben Affleck arról beszélt, a szerelemtől nem tudott tisztán gondolkodni, de már magához tért, és úgy érzi, tovább tud lépni – árulta el egy ismerősük.

Jennifer ragaszkodik „a legnagyobb szerelmi történethez”

Először a rajongóknak tűnt fel, hogy a sztárpár nem nem mutatkozik mostanában együtt, majd 49 nap után Jennifer Lopez és Ben Affleck a színész gyermekének, Finn-nek iskolai előadásán közösen vett részt. A szemfülesek szerint Jennifer többször is Affleckre mosolygott, amelyet férje nem viszonzott. Úgy tűnik, sok egyéb mellett Affleck nem tudja feldolgozni, hogy felesége kiteregette a magánéltüket. Jennifer Lopez ugyanis csodálatos ajándékot kapott Ben Afflecktől az első karácsonyon, amelyet újra egy párként töltöttek, egy könyvet, amyelynek a borítóján ez állt: The greatest love story never told, vagyis a legnagyobb szerelmi történet, amelyet soha nem meséltek el. A könyv pedig az összes e-mailt és üzenetet tartalmazta, amelyet az első szakításuk óta váltottak a külön töltött években. Ez inspirálta Jennifer Lopezt a szerelmi történetük megzenésítésére, majd ebből egy dokumentumfilm készítésére. Ám a könyvet sem tartotta meg csak magának.

Affleck Jennifer Garnerrel vigasztalódik.

Sokan arra gyanakodnak, hogy Ben Affleck gyermekei anyjánál, Jennifer Garnernél keres vigaszt, ezt igazolja az a felvétel is, amelyen a gyerekekkel, egy családként töltötték az anyák napját. Ugyanannyira elképzelhető az is, hogy Ben Affleck és J.Lo házasságának válsága vaklárma, mint ahogyan az is, hogy a kapcsolatuk azért van romokban, mert a színész felmelegítette kapcsolatát volt feleségével, Jennifer Garnerrel, akivel három közös gyerekük miatt egyébként is jó viszonyt ápol.

Elolvasom a cikket