Kiderült, mivel tölti az idejét Katalin hercegné

Márciusban jelentette be Katalin hercegné, hogy rákkal diagnosztizálták. A videó után visszavonult a nyilvánosságtól, és azóta nem is mutatkozott. Már korábban kiderült, hogy a munkát a hasi műtétje után sem hagyta abba, most a palota szóvivője újabb információikat árult el a walesi hercegné projektjeiről – írja az Elle.hu.

Katalin hercegné nem hagyta abba a munkát az elmúlt hónapokban

Tavaly indult el Katalin hercegné legújabb projektje, a Shaping Us. Ahogyan már több másik projektje, ez is a gyerekekre fókuszál, a hercegné célja, hogy felhívja vele a figyelmet a fejlődés korai szakaszaira. Pár nappal ezelőtt nyilvánosságra hoztak pár új jelentést, a Kensington-palota szóvivője pedig elárulta, hogy a walesi hercegné részt vett a munkafolyamatokban.

A herceg és hercegné projektjei „mindig folyamatban vannak”… a kisgyermekkor a hercegné számára óriási prioritás, ezért a munkacsoport munkájának fejlesztése során folyamatosan kapta, és látta a jelentést.

Egy forrás később azt is elárulta, hogy Katalin hercegné volt a munkacsoport mozgatórugója már az elinduláskor, mindent felügyelt, olvasta a jelentéseket, hogy naprakész legyen az ügyeket illetően. Katalin hercegnének ez az egyik legfontosabb projektje, ezért szeretné, ha minél sikeresebb lenne, és az emberek jobban odafigyelnének a kisgyermekkor első pár évére.

Régóta találgatják, Katalin hercegné mikor tér vissza a nyilvánosság elé, most az egyik forrás bővebb információkat árult el erről.

„Ez egyértelmű elkötelezettség, közszolgálati élete során ez lesz a középpontban. Ez folytatódik, amikor visszatér dolgozni. De igazán világosak voltunk, hogy most szüksége van a térre és a magánéletre ahhoz, hogy felépüljön. Vissza fog térni, amikor az orvosok zöld utat adnak.”

Korábban arról cikkeztek, hogy Katalin hercegné részt vehet III. Károly király születésnapi paradéján, ám ezt a palota nem erősítette meg. A szakértők elárulták, hogy a visszatérése hasonló lehet III. Károly királyéhoz, aki egyre több nyilvános szereplést vállal, de nem terheli túl magát.

Elolvasom a cikket