Mesterséges intelligencia: Magyar Péter aggasztó és ijesztő

A kérdések között szerepelt az a jelenet is, amikor Magyar Péter egy templomi menet résztvevőivel kiabált, vagy az, amikor Varga Judit arról beszélt, hogy volt férje fenyegette és zsarolta a családját – írta meg a Hirado.hu.

„Személyisége aggasztó és elfogadhatatlan. Botrányos viselkedése, mint például a hangos és trágár kiabálás a templom előtt […] súlyos problémákra utalnak” – Magyar Péter putnoki fenyegetőzését ezekkel a szavakkal elemezte most a mesterséges intelligencia. Az öntanuló kommunikációs modellbe a Bors táplálta be a baloldali politikus eddigi incidenseiről szóló híreket és idézeteket.

A Magyar Péterrel kapcsolatos események komoly aggodalomra adnak okot, felmerülhetnek különböző mentális problémák, például nárcisztikus személyiségzavar vagy akár más, komplexebb zavarok is – fogalmaz a mesterséges intelligencia.

A Chat GPT szerint Magyar Péter szélsőséges megnyilvánulásai „manipulatív és erőszakos” viselkedésre utalnak. A Bors a mesterséges intelligencia elemzését idézve azt írta: az ilyen típusú viselkedés nem illik össze egy közszereplő felelősségével és példaképszerepével.

Elolvasom a cikket