Rekord-B-vitamin-tartalmú élelmiszerek a szakember ajánlásával

Pontosította, hogy bizonyos halfajták, például a makréla, a szardínia és a lazac, valamint a kagylók is segítenek pótolni a vitamin hiányát. Szerinte érdemes a spenótot, a banánt, a zabot, a dióféléket és a szójatejet is beiktatni az étrendbe.

A B-vitamin-tartalom rekorderei: szardínia, makréla, kagyló és lazac, marhamáj, csirke, tojás és tejtermékek, hüvelyesek, szójatej, zab, diófélék és napraforgómag, len, szezám, spenót, banán – magyarázta a szakember.

Elolvasom a cikket

hirlistazo.hu
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.