Vilmos herceg így támogatta Katalin hercegnét

Bár rendkívül esős volt az időjárás, a különleges rendezvényen mégis megjelent a 800 meghívott vendég, hiszen ezzel ünnepelték a katonák, az önkéntesek és a lakosság munkáját.

Vilmos herceg remekül helyt állt a zord időjárási körülmények ellenére, ezzel pedig sokak tiszteletét kivívta.

Katalin hercegnét ezzel is támogatja Vilmos herceg.

Az eseményre számos olyan vendéget is meghívtak, akik a walesi herceg és hercegné szívügyeinek számító jótékonysági projekteket képviselnek. A korábbi években Katalin hercegné számára nagyon fontosak voltak ezek a kerti partik, így nyilvánvalóan sajnálja, hogy nem lehet jelen.

Ugyanígy érezhet III. Károly király, aki szintén daganatos betegséggel küzd, de az elmúlt időszakban annyira sok programja volt, hogy orvosai tanácsára ezt az eseményt már kihagyta.

Vilmos herceg mindkettőjükről igyekezett elterelni a figyelmet és helyettesíteni őket egyrészt a saját jelenlétével, másrészt azzal, hogy a brit királyi család fiatalabb tagjainak segítségét kérte, ők pedig örömmel vettek részt az eseményen.

Jelen voltak az unokatestvérei, köztük Beatrix hercegnő, Eugénia hercegnő, valamint Zara Tindall és férje, Mike Tindall is, de távolabbi rokonok is feltűntek a vendégek között. Közösen képviselték a királyi családot, ezzel pedig hatalmas terhet vettek le Katalin hercegné és III. Károly király válláról.

Elolvasom a cikket