Diana hercegné egykori fodrásza Vilmos hercegről osztott meg egy titkot

Diana hercegné egykori fodrásza, Richard Dalton a napokban mesélt arról, hogy a néhai walesi hercegné mellett Vilmosnak és Harrynek is ő vágta a haját. A férfi elárulta, hogy Vilmos különösen örült, amikor találkoztak.

Diana egykori fodrásza 17 éves korában ismerte meg a néhai walesi hercegnét, és több mint egy évtizeden át készítette a frizuráját, olykor pedig Vilmos és Harry herceg haját is levágta. Információk szerint Diana nagyon bízott Daltonban, olyannyira, hogy még a gyerekszobába is felengedte.

„Mindketten nagyon aranyosak voltak” – utalt Dalton a kicsi Vilmosra és Harryre.

Diana hercegné egykori fodrásza egészen 1991-ig nyírta a hercegek haját, egészen addig, amíg Vilmos herceg betöltötte a kilencedik, Harry herceg pedig hetedik életévét.

Vilmos herceg imádta a hajvágásokat

Diana hercegné egykori fodrásza sokszor ellátogatott a hercegek bölcsődéjébe is, amikor Vilmos meglátta őt, nagyon megörült, mert tudta, hogy amíg levágják a haját, ő tévét nézhet. Így amikor meglátta Daltont, már tette is fel a széket a dohányzóasztalra – írja a People magazin.

Diana hercegné végső nyughelye

1997. augusztus 31-én az egész világot sokként érte Diana hercegné halála. A szívek királynője egy párizsi alagútban szenvedett végzetes balesetet akkori párjával, Dodi Fayed producerrel. Az autót az ittas Henri Paul vezette, mindhárman meghaltak. A hercegnét tragikus halála után az Althorpi Ovális-tónál lévő, eldugott szigeten helyezték örök nyugalomra. A hétvégén a birtok természetvédelmi menedzsere különleges fotókat készített a helyszínről, amelyek a közösségi oldalakon azonnal szárnyra kaptak.

Elolvasom a cikket