Rejtélyes UFO bukkant fel

Még 1977-ben Mario Woods az Egyesült Államok Légierő Biztonsági rendőrségének törzsőrmestereként szolgált. Nem mindennapi jelenség tárult a a szeme elé, amikor a dél-dakotai Ellsworth légibázisra osztották be.

Egy interjúban mesélte el, hogy a fő bázison kívüli irányítóközpontban volt, amikor egy hatalmas, de hátborzongatóan csendes, világító tárgyat látott lebegni. Mario pillantotta meg a rejtélyes jelenséget, amely után riasztást kaptak, hogy behatolás történt a bázison. Így kollégájával együtt indultak kinyomozni a riasztást.

Láthattuk ezt a pulzálást… ezeket a narancssárga, vörös és fehér színeket. Ez volt a legfurcsább dolog, amit valaha láttam – tette hozzá Mario, akinek a társa halálra rémült a földönkívüli találkozástól. Mario szerint akkora volt, mint egy Walmart épület, és olyan hosszú, mint egy repülőgép-hordozó.

A jármű hatalmas volt, és majdnem közvetlenül a teherautónk fölött lebegett… Gyakran elgondolkozom azon, hogy mi történt volna, ha kiszállok és közvetlenül a közepe alá megyek, de ehhez túlságosan féltem. Az egész terület olyan fényesen világított, mintha egy hegesztőgép fényében álltunk volna – emlékezett vissza Mario a történtekre, aki társával együtt azt érezte, mintha a hatalmas UFO vonzaná őket. Bármi is volt az, nyomást gyakorolt a mellkasukra, ami megnehezítette a légzésüket.

De ezzel még nem ért véget a megdöbbentő eset, inkább még furcsább fordulatot vett.

Láttam azt a négy lényt. Három kicsi és egy magas. Körülbelül hat méterre tőlem. Nem sétáltak, csak egyszerre mozogtak. Felém jöttek. A kicsinek, aki a jobb oldalon jött, volt egy pálca vagy valamilyen rúd a kezében, aminek sárga volt a hegye, és úgy világított, hogy felhívta rá a figyelmemet. Azt hallottam, hogy »Ne féljetek«” – Mario rémülten ült, ahogy közeledtek, de aztán ezek a furcsa lények „beszéltek” Marióhoz olyan módon, amit nem tudott megmagyarázni.

Elolvasom a cikket