A rák megelőzése fűszerekkel

A szakember megjegyezte, a kurkuma segíthet a rák megelőzésében, a csípős paprika eközben megakadályozza az érelmeszesedéses plakkok kialakulását az erekben a kapszaicin tartalma miatt.

A természetes fűszerek nagyon hasznosak a szervezet számára. Sokuk antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, javítják az anyagcserét, növelik az immunitást. A csípős paprikában található kapszaicin megakadályozza az ateroszklerotikus plakkok kialakulását az erekben. A kurkumin, amelyet a kurkuma tartalmaz, nemcsak gyulladáscsökkentő, hanem daganatellenes hatással is rendelkezik. A hagyma és a fokhagyma fitoncidokban gazdag – mondta a terapeuta.

Elolvasom a cikket

hirlistazo.hu
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.