Harry herceg bepróbálkozott Katalin hercegnénél

Harry herceg már nem áll közel a királyi család tagjaihoz, de egy királyi szakértő állítása szerint felkereste Katalin hercegnét, hogy megpróbálja rendbe hozni a kapcsolatukat.

A tékozló herceg kapcsolata azután szakadt meg a családjával, hogy ő és felesége, Meghan Markle úgy döntöttek, nem akarnak tovább a királyi család tagjai lenni és hivatalos feladatokat ellátni. Ennek ellenére azért nemrég tettek egy látogatást Nigériában, ahol pont úgy viselkedtek, mintha még mindig a palota kötelékében lennének, amellyel alaposan fel is dühítették Vilmos herceget és III. Károly királyt is. Lépéseik és döntéseik folyamatosan mélyítik a kilépésükkor keletkezett szakadékot, de úgy tűnik, hogy Harry próbál hidakat építeni, ha már az összeset felégette maga mögött…

A királyi szakértő, Tom Quinn szerint Katalin hercegnétől vár segítséget ebben. „Mióta elhagyta az Egyesült Királyságot, Harry valóban kapcsolatba lépett legalább egy királyi családdal: Katalinnal.”

Harry Katalinban látja a kulcsot ahhoz, hogy rendbe hozza a kapcsolatát a bátyjával, Vilmos herceggel, akit állítólag nagyon felzaklattak azok a támadások, amelyeket a királyi család ellen intézett Harry és Meghan.

„Mivel a saját egészségügyi problémáival küzd, nem áll szándékában béketeremtőt játszani” – mondta a szakértő arról, hogyan is fogadta Katalin Harry herceg közeledését. Mint ismert, Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy tervezett hasi műtétje közben rákot diagnosztizáltak nála. Azóta visszavonult a hivatalos feladataitól, és a felépülésére koncentrál.

Elolvasom a cikket