Kenje a hajára + VIDEÓ

Mindig vágyott egészséges, erős és ragyogó hajfürtökre? Nem kell méregdrága hajápolókhoz nyúlnia, hogy elérje ezt a hatást, elég, ha benyúl otthon a hűtőbe. Mert az az étel, amely segít gyönyörű hajtincseket varázsolni, minden konyhában megtalálható. Ez pedig nem más, mint a MAJONÉZ!

Ne féljen, nem kell kilószámra fogyasztani a majonézből, hogy áldásos hatása legyen, tehát a karcsúsága nem kerül veszélybe. Sőt, igazából egy falatot sem kell ennie. Ezúttal ugyanis a majonézes flakont nem a salátára, hanem a hajára kell irányítani. Akárcsak az alábbi TikTok videóban:

Objektum doboz

Lehet, hogy elsőre visszatetszőnek tűnhet, hogy majonézt folyasson a hajtincseire, azonban a majonézes hajápolásnak számos jótékony hatása van, főleg, ha száraz és töredezett a haj.

A majonéz ugyanis fényessé, erőssé és egészségessé varázsolja a tincseket, miközben csökkenti a korpásodást. Ráadásul, mivel olajban gazdag, a hajat puhává, fényessé és hidratálttá változtatja.

Miben rejlik az ereje?

A majonéz tojássárgájából, növényi olajokból, mustármagból és citromléből készül, amelyek önmagukban is kiváló hatást gyakorolnak a hajra.

Egyben pedig igazi kincs a tincsei számára, hiszen tele van A-, E- és D-vitaminnal, valamint hasznos tápanyagokkal.

Hogyan használja?

A majonéz hajpakolásként való használatához először nedvesítse meg a haját. Ezután, attól függően, hogy milyen hosszú, vigyen fel körülbelül egy csésze majonézt a tövektől a hajvégekig. Masszírozza be a majonézt a fejbőrbe, fésülje át a tincseit, és győződjön meg róla, hogy egyenletesen eloszlatta a hajon.

Vegyen fel egy zuhanysapkát, és várjon 20-30 percet. Ezután öblítse ki a majonézt, és mossa meg a haját a szokásos módon. Legalább kétszer öblítse le, hogy meggyőződjön róla, hogy minden maradványt eltávolított, mert ha nem mossa le rendesen, akkor irritálhatja a fejbőrt. Ha hetente egyszer használja ezt a szuper majonézes hajmaszkot, ragyogó fürtjei lesznek. Azonban, ha zsírosodásra hajlamos a haja, elég kéthetente vagy havonta ismételnie a kúrát.

Elolvasom a cikket