Egy asztrológus már tudja, mikor tör ki a III. világháború

Kushal Kumar asztrológusnak vallja magát, aki megjósolja a világ eseményeit. Nemrég például megjósolta, hogy növekedni fog a feszültség Izrael és a Hamász, Korea és Tajvan, valamint a NATO és Oroszország között. Kumar védikus asztrológiai diagramot használta, amelyet a hindu kultúrában hoztak létre, és a bolygó- és csillagrendek alapján térképezi fel az eseményeket. Kumar ezt használta a III. világháború pontos dátumának kiszámolására – írja a parameter.sk.

„Egyes előrejelzések azt mutatják, hogy a 2024-es év nagyon aggasztó lesz a háborús körülményeket illetően a világ hotspotjain, különösen május 8-a körül” – mondta Kumar néhány órával ezelőtt megjelent cikkében. Ennek a napnak kellett volna a legnagyobb eszkalációt hoznia a dél- és észak-koreai, valamint a közel-keleti és ukrajnai háborús frontokon. Azt is kijelentette, hogy a védikus táblázat szerint az ilyen régiók vezetőinek súlyos egészségügyi problémái vannak, vagy lemondanak – írja a Topky.

Úgy találta, hogy 2024. június 18-án, kedden van a legerősebb bolygókioldó a III. világháború kiindulásához, bár a konfliktus kezdete állítólag június 10-én és 29-én következik be. Jóslata csak néhány nappal azután hangzott el, hogy az Egyesült Királyság tisztviselői elindítottak egy weboldalt, hogy tájékoztassák a lakosságot a háború esetén szükséges készletekről.

Elolvasom a cikket