Kamilla királyné a nyilvánosság előtt üzent III. Károly királynak és Katalin hercegnének

Kamilla királyné a a kaméliákat választotta, ebből a fajta virágból adott egy csokorral a Sulivan Általános Iskola tanulóinak abban a kertben, amely a Neftlix népszerű sorozatában, a Bridgertonban is látható.

A virágszakértő szerint Kamilla királyné a kaméliával férje és Katalin hercegné felé jelezte támogatását. „A kaméliák hagyományosan a csodálatot, a szeretetet és a hálát szimbolizálják. Azzal, hogy Kamilla királyné kaméliát választott, mélységes elismerését kívánta kifejezni a gyerekek kreativitása és odaadása iránt” – magyarázta Elise Harlock, majd hozzátette, hogy a kaméliának mélyebb jelentése is van.

A virágok nyelvén a kaméliák az ellenálló képességet és az erőt szimbolizálhatják. Ez a választás a szolidaritás és a támogatás üzenetét tükrözheti férje és menye számára kihívásokkal teli utazásaik során.

Kiderült, hogy a walesi hercegné a mozgatórugója a királyi család egyik új projektjének, amelyben a családbarát munkavégzés bevezetésére szólítja fel a vállalkozásokat. Katalin hercegné a betegsége alatt is dolgozik. A Kensington-palota szóvivője kiemelte, hogy mindez nem azt jelenti, hogy a 42 éves Katalin visszatér a munkába nagy hasi műtétje és a megelőző kemoterápia után. Megerősítették viszont azt, hogy a hercegné a betegsége ellenére otthonról dolgozott.

Elolvasom a cikket