Vér folyhat az AfD gyűlésén

Essen polgármestere törvénysértéssel, erőszakkal, a testi épség garantálásának hiányával fenyeget. Sőt, maga is részt kíván venni, méghozzá a „frontvonalban” az előre megtervezett sorozatos törvénysértésekben. Szó sincs békés tüntetésről, Thomas Kufen polgármester, aki a jobbközépnek becézett, ma már inkább globalista, balliberális Kereszténydemokrata Unió (CDU) tagja, nem zárja ki, hogy az általa is szervezett tüntetés során „lekerül a kesztyű”, vagyis vérre menő ökölharcot provokálnak ki a demonstráció résztvevői.

De mire ez a nagy „kereszténydemokrata” felbuzdulás. A június 9-i európai parlamenti választás után, a hónap végén a német nagyvárosban tartja a voksolást értékelő – nagy valószínűséggel annak eredményét is megünneplő – és a következő időszak feladatait meghatározó gyűlését az Alternatívát Németországnak (AfD) párt.

Az AfD amolyan pária-alakulat, amelyet a többi párt politikai karanténba zárt és igyekszik ott is tartani. Az AfD legfőbb bűne, hogy ellenzi az illegális migrációt, és kitenné azokat a külföldieket az országból, akik nem törvényes módon tartózkodnak ott.

Thomas Kufen azt nyilatkozta, hogy attól tart: az AfD esseni eseménye az összes ellentüntető országos találkozójához vezet. A rendőrséget pedig akkor teljesen leköti a labdarúgó Európa-bajnokság biztosítása – mondja városi legfőbb elöljáró, aki az AfD delegáltjait nem, de a tüntetők „rohamcsapatait” annál szívesebben látja.

Igaza van a polgármesternek, a szélsőbaloldali szervezetek, a globalisták, meg még ki tudja ki mindenki más nem a stadionokban, vagy a tévé képernyője előtt fognak szurkolni a német válogatottnak, hanem inkább Essen utcáit változtatják csatatérré. Most körülbelül százezres tömegre számítanak.

Hát persze, hogy nem lesz békés megmozdulás, mitől is lenne az? Az erőszakot nemcsak a polgármester szítja, hanem azok is, akik már bizonyították, hogy ha kell, brutális módon, tettlegesen lépnek fel a „fasiszták” ellen, még akkor is, ha a szívós keresés ellenére sem találnak egy neonácit sem.

Ha történetesen hazájukban a kutakodás kudarcot vall, akkor például eljönnek Budapestre, és itt vernek félholtra embereket, csak azért, mert ők úgy gondolják, hogy azok fasiszták. Aztán persze zokon veszik, ha bíróság elé állítják a „galamblelkű” Antifa tagjait.

Azért ne legyünk igazságtalanok, mert a derék Kufen, ő is „galamblelkű”, mielőtt még a tüntetés – aminek nem tudunk békés kimenetelt jósolni – szervezésébe fogott, igyekezett az AfD összejövetelét „törvényes” eszközökkel megakadályozni. A gyűlés színhelyéül lekötött Grugahalle konferenciaközpontot akarta rábírni az AfD-vel való megállapodás felbontására.

Ez nem sikerült, nem úgy, mint három brüsszeli kerületi kollégájának, akik áprilisban felmondatták a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciának helyet adó termek üzemeltetőivel a már megkötött bérleti szerződéseket. Végül, a belga miniszterelnöknek, az alkotmányra való hivatkozását követően, a harmadik esetben egy bíró végül engedélyezte az összejövetelt.

Tüchtig német polgármesterünk, miután pillanatnyilag elbukott a paragrafusokban, úgy döntött, hogy a várhatóan erőszakba torkolló demonstráció élére áll, ki is jelentette: Én megyek a tüntetés élén. Egy, a tüntetés résztvevőinek eljuttatott instrukció: Minden érintett számára fontos, hogy a tüntetések az AfD konferenciájának látó- és hallótávolságán belül történjenek.

Nagy a kockázat, mert a szervezők között ott van az Antifa is. Ki fogja a felelősséget vállalni, ha a „progresszív élharcosok” néhány embert agyonvernek?

Mert hogy ez a lap nagyon is benne van a pakliban.

A szerző főmunkatárs

Elolvasom a cikket