Együttműködés a turisztikai szektor fejlődéséért

MH/MTI
2024. május 27. hétfő. 20:13

Együttműködési szerződést írt alá az Andrássy Kúria & Spa és a Tokaj Hegyalja Egyetem duális képzés elindításáról, amelyben az egyetem hallgatóinak lehetőségük lesz gyakorlati tapasztalatot szerezni a hotelben, a régióban egyedülálló módon – közölte a BDPST Group az MTI-vel hétfőn.

Közölték: a megállapodás alapján a Tokaj Hegyalja Egyetem vendéglátás és turizmus szakos hallgatói lehetőséget kapnak arra, hogy az ötcsillagos Andrássy Kúria & Spa hotelben a gyakorlatban sajátítsák el az ágazatban szükséges ismereteket és készségeket.

Az Andrássy Kúria & Spa és a Tokaj Hegyalja Egyetem vezetőinek közös célja, hogy olyan képzési modellt alakítsanak ki, amely a turisztikai szektor aktuális igényeire reagálva segíti a hallgatókat a szakmai tapasztalatok elérésében, és hozzájárul a hazai turisztikai szektor folyamatos fejlődéséhez.

A 2015-ben alapított BDPST Group dinamikusan növekvő tőkebefektető cégcsoport, amely befektetéseket menedzsel a turisztikai ingatlanpiacon, a pénzügyi szektorban és a logisztikai területén – tették hozzá.

Elolvasom a cikket