Így reagált Meghan Markle terhességének hírére a trónörökös

Később az Oprah Winfey-nek adott interjúban számos olyan állítást fogalmaztak meg, amely a királyi családra nézve terhelő volt. A köztük és a család között lévő szakadékot tovább mélyítette Harry herceg tavaly megjelent, Spare című memoárkötete.

A konfliktusok egyik központi témája a sussexi hercegi pár első gyermeke, Archie miatt robbant ki.

Harry herceg a memoárjában számos szituációt felidézett, amelyből kiderült, hogy bátyjával és Katalin hercegnével is remek viszonyt ápolt, ám Meghan Markle nehezen illeszkedett be a családba.

A sussexi hercegi pár nagyon boldog volt, amikor 2018-ban kiderült, hogy hamarosan megszületik az első gyermekük. Úgy döntöttek, hogy a királyi családnak Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank esküvőjén jelentik majd be a hírt.

Harry herceg a kötet egyik fejezetében kifejtette, hogy a szertartás követő fogadáson Vilmos herceggel egy hatalmas teremben beszélgettek, és bár furcsának tűnt a helyszín, ekkor mesélte el a bátyjának a nagy hírt, aki így reagált mosolyogva: „Azonnal el kell mondanunk Katalinnak!”

A hercegné hatalmas örömmel fogadta a hírt, és Harry herceg a könyvben úgy fogalmaz, hogy nagyon boldoggá tette őket Meghan Markle-lel, hogy családtagjaik is velük örülnek.

Harry herceg azt írta, Vilmos herceg és Katalin hercegné is éppen úgy reagált, ahogyan azt várta, a rajongók szerint azonban Vilmos herceg reakciója meglehetősen hűvös lehetett, amely már annak az előjele volt, hogy később komoly konfliktusok alakultak ki köztük.

Elolvasom a cikket