Vargánénak hívták a háta mögött… + VIDEÓ

Bátran megsemmisítőnek nevezhető történeteket mesélt Menczer Tamás a feleségét lehallgató, a politikusokhoz dörgölőző Magyar Péterről a Vasárnapi újságnak adott interjújában. Mint a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán is elérhető módon elmondta, „az elmúlt napokban észrevehető volt, (…) hogy Magyar Péter vért izzadva próbálja azt bizonyítani, hogy a Fideszben belső körös, fontos ember volt, ott volt a belső körben, közel volt a vezetőkhöz. (…) Ezzel szemben az igazság az, hogy Magyar Péter a Fideszben egy potyautas volt.”

Menczer Tamás utalt arra is, Magyar Pétert „felesége, Varga Judit időnként elvitte különböző rendezvényekre. Ilyenkor ott állt vagy ült a miniszter mellett, fogta annak szoknyáját, olyankor nem volt olyan bátor, mint otthon. Őszintén szólva, mi Vargánénak hívtuk, és amikor úgy gondolta, hogy fontos ember közelébe ért, akkor ott sündörgött és dörgölődzött.”

„Ugye vannak olyan programok a politikában, amelyeket kifejezetten női politikusoknak szerveznek. És oda is elvitette magát a feleségével. Tehát mondjuk ott volt tíz nő, ő meg ott állt a felesége mellett, (…) és fogta a szoknyáját” – fogalmazott Menczer Tamás.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket