8+1 sminkötlet az esküvői szezonra

Kaufmann Angéla
2024. május 28. kedd. 9:06

Ha ebben a szezonban esküvők sorozata szerepel a naptárában, rengeteg ihletet gyűjtöttünk, hogy segítsünk kitalálni a sminkmegjelenését. Olvasson tovább a lenyűgöző nyári sminkötletekért.

1. Kékeszöld belső sarkok

Emelje ki szemsminkjét egy vibráló színnel, amelyet a szemek belső sarkában használ. Ideális azoknak, akik nem akarnak színes szemhéjfestéket hordani a szemhéjakon, de mégis színekre vágynak. Válasszon vízálló szemceruzát, hogy magasabb hőmérsékleten is kibírja.

2. Lenyűgöző, vörös ajkak

A kiemelt, ragyogó orcák és a mélyvörös rúzs a smink központi elemei. Ebben a ragyogó, harmatos megjelenésben minden a nyári esküvőről szól.

3. Kontrasztos szemek

Ez a megjelenés kiemeli a szemet, ellentétes árnyalatokkal a szemhéjakon és a vízvonalon. A meleg, barna tónusok a szemen és az alatta lévő, fekete szemceruza erős kontrasztot teremt.

4. Érzéki lila szemek

Ha azt tervezi, hogy lila ruhát visel az esküvőn, szabja a sminkjét az öltözékéhez. Fedje be szemhéját egy lila szemhéjfestékkel, és tegye teljessé a megjelenést egy éles tusvonallal.

5. Nagyon rózsás arcok

A vörös ajkak és a rózsás arc tökéletes viselet egy nyári esküvőn. Vigyen fel krémes pirosítót az arc almáira, amíg el nem éri a kívánt pigmentet, és ne felejtse el formálni és könnyeden kitölteni a szemöldökét.

6. Mindent a ragyogásról

A friss, hidratált bőr ennek a ragyogó sminknek az alapja. A narancsvörös pigment az ajkakon és az őszibarack pír az arcokon a tökéletes befejező simítás.

7. Természetes füstös szem

Mivel a füstös szem önmagában is feltűnést kelt, párosítsa az intenzív szemeket egy friss, ragyogó arcszínnel. Vigyen fel egy könnyű fedésű alapozót, hogy bőre szépen átragyogjon. Fejezze be a megjelenést kedvenc rózsaszín pirosítójával és szájfényével.

8. Monokróm bronz

A csillogó bronz smink nagyon divatos nyáron. Válasszon egy káprázatos, csillogó szemhéjpúdert a szemhéjára. Viseljen hasonló árnyalatokat az arcán és az ajkakon egy monokromatikus pillanatért.

9. Éteri szemek

Merjen glitteres szemhéjpúderrel dolgozni az idei nyári esküvői szezonban. Ehhez a nőies megjelenéshez rosegold és rózsaszín tónusú árnyalatokat vigyünk fel a szemekre, pezsgőszínű csillámokat a szemhéjak közepére és a belső sarkokba, hogy éteri hatást keltsen. A rózsaszín pír és a fényes ajkak az alapvető kellékek még a megjelenés teljessé tételéhez.

Elolvasom a cikket