Menczer Tamás megjósolta Magyar Péter sorsát

Akik a politikában új szereplők, azoknak mindig vannak izgalmas mondásai, de mi, akik a politikában régebbi szereplők vagyunk, nagy nyugalommal tekintünk minderre – jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója Magyar Péter kijelentésére reagálva, miszerint 45 százalékos eredmény alatt a kormánypártoknak hatalmas vereség lenne az EP-választás, 40 százalék alatt pedig végük van.

A kommunikációs igazgató kijelentette: pontosan ilyen mondatokat lehetett már hallani Jakab Péterről és Márki-Zay Pétertől, akik már sehol sincsenek, de mondott ugyanilyen mondatot már a Momentum és Fekete-Győr András is, aki valahol valószínűleg egy zuhanyban tisztogatja az elektromos rollert – fogalmazott.

– Most hallunk ugyanilyen mondatot Magyar Pétertől, akinek a politikai mozgalma is oda kerül, ahova való: a magyar politikatörténet szemétdombjára.

Ne mondják, hogy nincs szívünk, majd az SZDSZ mellett biztosítunk egy helyet, úgyis nagy liberális, Demszky Gábor a példaképe, bevallotta, majd ott tudnak beszélgetni – mondta Menczer Tamás.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket