Ujjak eltörésével fenyegetőzött Magyar Péter embere

Az amerikai nagykövetséggel szoros kapcsolatot ápoló Jobbik vezetése beállt Magyar Péter mögé – írja a Magyar Nemzet. Erre reagálva a Tűzfalcsoport közölte, a kampányban kulcsszerepet tölt be a korábbi jobbikos kommunikációs vezető, a rendszerváltás előtt már jó amerikai kapcsolatokkal rendelkező Radnai László és fia, Radnai Márk is.

Radnai Márk neve nem ismeretlen a médiafogyasztók számára, ugyanis 2015-ben stílszerűen egy erős kirohanással hívta fel magára a figyelmet.

„Szia Tamás! Valaki egyszer azt mondta rád, kártékony csótány. Szerinted miért? Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében, egyesével töröm el minden ujjad. Bezony. Szép nyarat! Menj jó messzire!” Ezt az üzenetet Radnai Márk rendező küldte el Koltai Tamás színikritikusnak, aki állítólag többször leszólta már az előbbi munkáját.

A kritikus a fenyegetődzésre annyit reagált Facebook-oldalán, „amilyen a stílus, olyan az ember”. Az Átrium Film-Színház pedig az arcátlanságra válaszul levette Radnai Closer című darabját a műsoráról.

Elolvasom a cikket