Ben Affleck egyre lejjebb csúszik

Komor arccal kapták lencsevégre Ben Afflecket, mialatt folyamatosan közbeszéd tárgyát képezi az állítólagos válása Jennifer Lopeztől. A színészt akkor fotózták le, amikor a hétvégén részt vett 18 éves lánya, Violet középiskolai ballagási partiján, aki még korábbi feleségétől, Jennifer Garnertől született – írta meg a ripost.hu

Bár jelenleg lefoglalja A könyvelő második részének forgatása, a színész mégis megjelent a lánya különleges ünnepségén. Az örömteli esemény dacára azonban Ben Afflecket később meglehetősen komor arccal látták, amint egymagában sétál az utcán, kezében itallal.

A híresztelések szerint a színész egyébként még az ünnepség előtt felkereste Jennifer Lopezt, ám nem maradt sokáig egykori otthonában: a jelek szerint csak azért állított be, hogy váltásruhát vegyen magához.

Objektum doboz

Ben Affleck és Jennifer Lopez egyszer már megpróbálta együtt, majd évtizedekkel a szakítást követően, 2022-ben házasodtak össze. Nemrég azonban az amerikai bulvárlapok arról számoltak be, hogy a házaspár ismét szakított, Ben Affleck pedig már el is költözött otthonról. Annak ellenére, hogy rengeteg jel utal arra, a házasságuk valóban véget ért, a pár tagjai egyelőre nem nyilatkoztak: mi több, Jennifer Lopez, aki nemrég legújabb Netflix-filmje népszerűsítésével került a rivaldafénybe, a promóciós fellépései, a premierjei és az interjúi során be is tiltotta a házasságával és a férjével kapcsolatos kérdéseket – írja a Mirror.

Elolvasom a cikket