Menczer Tamás: Ne felejtsük el június 9-én, hogy a baloldalon mindenki egyforma + VIDEÓ

Amikor június 9-én elindulunk szavazni, akkor emlékezzünk arra, a fejünkben meg a szívünkben is, hogy kik voltak azok, akik sértegettek bennünket, s adjunk csattanós választjelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a köztévében csütörtökön.

A kormánypárti politikus a riporternek arra a kérdésére, hogy mit gondol arról, hogy Magyar Péter, a Tisza Párt európai parlamenti listavezetője cikinek nevezte és kihaló állatfajnak a fideszes szavazókat?

„Azt gondolom – válaszolta Menczer Tamás – , hogy ez is azt mutatja, hogy Magyar Péter ugyanolyan, mint a többi baloldali politikus. Magyar Péter, aki állatnak nevezett bennünket, pontosan ugyanolyan mint Bangóné Borbély Ildikó, aki patkánynak nevezett bennünket. És Magyar Péter pontosan olyan mint Márki-Zay Péter, aki pedig trágyával etetett gombának nevezett bennünket. Én mindenkitől azt kérem, hogy majd június 9-én, amikor reggel felkelünk, s elindulunk szavazni, akkor emlékezzünk arra, a fejünkben meg a szívünkben is, hogy kik voltak azok, akik sértegettek bennünket, s adjunk csattanós választ.”

Objektum doboz

Elolvasom a cikket