Sokkoló részletek derültek ki „Leia hercegnő” haláláról

Carrie Fisher 60 évesen távozott az élők sorából, egy évvel azután, hogy bemutatták a Star Wars: Az ébredő Erő című filmet, melyben Leia hercegnőként ő is visszatért. Barátja, James Blunt szerint ez lett a színésznő veszte: 35 kilót fogyott a szerep kedvéért – írja a Life.hu.

Carrie Fisher hírnevét Leia hercegnő szerepe hozta meg, ugyanez okozhatta azonban a halálát is. Ezt állítja legalábbis a színésznő barátja, James Blunt. „Nagyon rosszul bánt a testével, és akkor megkapta újra Leia hercegnő szerepét az új Star Wars-filmben. Carrie pozitív volt, de nagy nyomást gyakoroltak rá, hogy vékony legyen… Nagy nyomást gyakorolt magára: újra elkezdett drogozni, és mire felszállt a repülő, gyakorlatilag már megölte magát” – árulta el az énekes. Mint ismert Carrie Fisher egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőjáraton kapott szívinfarktust, újra kellett éleszteni – olvasható a Life.hu oldalán.

A Los Angeles megyei halottkém szerint Fisher szervezetében kokain, metadon, etanol és ópiátok voltak a halálakor. 2015-ös interjújában Fisher azt mondta, hogy a stúdió „nem akart engem teljes egészében alkalmazni”, amikor eljött az ideje, hogy Leia hercegnőt visszahozzák a filmvászonra. „Csak körülbelül a háromnegyedemet” – viccelődött azzal, hogy le kellett fogynia.

Elolvasom a cikket