Az egyetlen ember, akire Harry és Meghan rábízza a gyerekeit

Sussex hercege és hercegnéje köztudottan rendkívüli módon védi Archie herceget és Lilibet hercegnőt, éppen ezért egyáltalán nem furcsa, hogy nem akárkire bízzák őket, ha a helyzet úgy kívánja – írja az Elle.hu.

A négytagú család jelenleg egy impozáns kaliforniai kastélyban él, ahova források szerint az év elején odaköltözött Meghan édesanyja, Doria is. Az Express.co.uk-nak korábban nyilatkozó forrás azt mondja, hogy Meghan úgy véli, kényelmesebb, ha a gyermekeit az édesanyja gondozza, nem pedig valaki más.

Harry és Meghan nagyon óvja a gyermekeit, és csak akkor nem aggódnak értük, ha Doria vigyáz rájuk, amíg ők távol vannak. Doria fontos szerepet játszott Archie és Lilbet gondozásában, amikor a pár Nigériában tartózkodott, úgy bánik velük, mintha a sajátjai lennének. Elképesztően közel áll a gyerekekhez, mindennap segít Meghannak – magyarázta az informátor, aki hozzátette, Doria szinte minden idejét Harryvel és Meghannel tölti, ők alapvetően egy öttagú család.

Meghan nagyon fontosnak tartotta, hogy a gyerekeket a család nevelje, ne pedig egy kívülálló – tette hozzá.

Meghan egyébként 2019-ben hozta világra Archie herceget, aki május elején ünnepelte az ötödik születésnapját. Második gyermekük, Lilibet hercegnő pedig 2021 júniusában született, egy évvel azután, hogy a páros kilépett a királyi család kötelékéből és az USA-ba költözött.

Elolvasom a cikket