III. Károly király és David Beckham közös fotói felrobbantották az internetet + VIDEÓ

Június 1-jén III. Károly király alapítványa bejelentette, hogy a 49 éves Beckham nagykövetnek szerződött. A brit uralkodó még 1990-ben hozta létre a saját jótékonysági szervezetét, hogy jobb közösségeket hozzon létre, ahol az emberek, a helyek és a bolygó harmonikusan együtt tudnak élni. A King’s Foundation évente mintegy 15 ezer diáknak kínál oktatási kurzusokat, valamint évente további 2000 embernek egészségügyi és jóléti programokat.

Izgatottan várom, hogy a The King’s Foundationnel dolgozhatok együtt, és hogy lehetőségem nyílik arra, hogy segítsek felhívni a figyelmet a jótékonysági szervezet munkájára. Mindig is szerettem volna segíteni a fiataloknak, hogy tágítsák látókörüket, és különösen várom, hogy támogathassam az alapítvány oktatási programjait és a fiatalok természethez való jobb hozzáférését biztosító erőfeszítéseit – mondta David Beckham egy nyilatkozatban.

Objektum doboz

David Beckham is imádja az angol vidéket, ám nem ez az egyetlen közös benne és a királyi család tagjaiban. A visszavonult focista korábban elárulta, hogy a méhészet az egyik legnagyobb hobbija, és ezen a szenvedélyen osztozik Katalin hercegnével és Kamilla királynéval is. A labdarúgó egyébként 2022-ben végig állta a sort Erzsébet királynő halála után, hogy búcsút mondhasson a néhai uralkodónak Londonban. Akkoriban sokan dicsérték azért, hogy a hírnevét nem használta ki, és nem tolakodott előre.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket