Kínos fotók láttak napvilágot Jennifer Lopezről és Ben Affleckről

Jennifer Lopez és Ben Affleck vasárnap a kaliforniai Santa Monicában találkoztak a színész 12 éves fiának, Samuelnek a kosárlabda meccsén. A házaspár azonban meglepően furcsán viselkedett, és olyan fotók láttak napvilágot róluk, amelyeken úgy tűnik, hogy csókolózni készültek, majd végül mégsem. A szemtanúk azt is kiszúrták, hogy egyszer sem fogták meg egymás kezét – írja az elle.hu.

Ben Affleck édesanyja, Anne Boldt is csatlakozott hozzájuk. A színész volt felesége, Jennifer Garner szintén ott volt a fia meccsén. Egyelőre azt nem tudni, hogy a házaspár kapcsolata hogy áll, de Jennifer Lopez a közelgő turnéját lemondta, hogy több időt tölthessen a családjával, ez pedig sokak szerint aggodalomra ad okot. Egy bennfentes pedig nemrég arról nyilatkozott, hogy Ben Affleck mindenképp válni szeretne.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha lenne mód arra, hogy átmeneti elmezavarra hivatkozva váljon el, megtenné. Úgy érzi, hogy az elmúlt két év csak egy lázálom volt, és mostanra már észhez tért és megértette, hogy ez így nem fog működni – mondta az informátor néhány napja a Page Sixnek.

Elolvasom a cikket