Milliókat fog keresni Kylian Mbappe Madridban is

A 25 éves Kylian Mbappe szerződést írt alá a Real Madriddal, de csak július elseje után költözik Madridban, amikor a spanyol bajnokságban elkezdődik az átigazolási időszak. A Bajnokok Ligája győztes Real Madrid várhatóan a jövő héten jelenti be az üzletet, és hivatalosan bemutathatja a támadót a Bernabeuban a németországi Európa-bajnokság előtt.

A 2018-ban világbajnok francia válogatott tagja, Mbappe 2017-ben igazolt Monacótól a a PSG-hez, az azóta szerzett 256 góljával klubrekorder lett.

A BBC értesülése szerint a világklasszis támadó 2029-ig állapodott meg a Reallal, szezononként 15 millió eurót keres, plusz 150 millió euró jelentkezési bónuszt, amelyet öt éven keresztül kell kifizetni.

A francia játékos lehetőséget kap arra, hogy a 38 éves Luka Modric mellett játsszon, mert a horvát középpályás újabb egyéves hosszabbítást ír alá a Reallal.

A 34 éves német Toni Kroos viszont a győztes BL-döntőn játszott a Real Madridban utoljára, de a német válogatottban még játszani fog a június 14-én kezdődő Európa-bajnokságon.

Elolvasom a cikket