Szentkirályi Alexandra: A főpolgármester sokadik hűségesküjét teszi le

MH/MTI
2024. június 3. hétfő. 14:24

A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony Gergely sokadik hűségesküjét teszi le „Gyurcsány-ökle”, Draskovics Tibor mellett. Szentkirályi Alexandra hétfői Facebook-bejegyzésében tette közzé véleményét, amely szerint amíg Karácsony a főpolgármester, addig minden Gyurcsány-ember marad a székében és továbbra is kifosztja Budapestet.

A bejegyzésben azt is megfogalmazta a kormánypárti jelölt, hogy a főpolgármester nem érzi úgy, hogy változtatnia kellene ezen, hiszen Draskovics őt támogatja. Egyenesen úgy fogalmazott: „Karácsony megalapította a Draskovics rajongói klubot!”

Objektum doboz

Az Szentkirályi Alexandra szerint érthető, hogy a Gyurcsány-káder kiváló Karácsony-káder is, „csak az a probléma, hogy a budapestiek nem azért választanak főpolgármestert, hogy az Gyurcsány embereit parkoltassa a zsíros kifizetőhelyeken”.

Hozzátette: miniszterként Draskovics Tibor volt Gyurcsány ökle, most pedig Gyurcsány pénztárnoka. Majd megjegyezte: „bármennyire is rajong Karácsony a Gyurcsány-káderekért, a budapestieket joggal zavarja az, hogy a pénzük Gyurcsány embereire folyik el”.

A videó bejegyzése végén azt kérte: „vessünk véget a budapesti Gyurcsány-korszaknak, váltsuk le Karácsonyt!”

Elolvasom a cikket